Werkwijze

Over het algemeen is er eerst een oriënterend gesprek. Dat kan in het atelier plaatsvinden of, en dat is eigenlijk meestal het geval, bij de mensen thuis, d.w.z. het liefst op de plaats waar een nieuwe keuken, meubel of interieur project gewenst is. Wij vinden het heel belangrijk om je goed in die sfeer en wensen te kunnen verplaatsen. Daarbij worden dan allerlei mogelijkheden, materiaalkeuzes, eisen en probleemoplossingen doorgesproken. Een zeer breed scala aan inbouw-accessoires staat ter beschikking evenals een vrijwel onbeperkte keuze aan inbouw-apparatuur (wij werken niet merkgebonden: alles is leverbaar).

Een, vrijblijvende, offerte met schetsen en richtprijzen volgt korte tijd later. Pas als dan wederzijds besloten wordt om met elkaar door te gaan, volgen de definitieve stukken en een eerste aanbetaling.

Door het absolute maatwerk is het overigens tot in een heel laat stadium mogelijk om details nog aan te passen.
Tenslotte: voor de inbouw van alle keukens en projecten zijn wij persoonlijk verantwoordelijk: daardoor blijft alles in één hand en zijn de lijnen om dingen terug te koppelen zo direct mogelijk.


Erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen