Algemeen

Binnen het brede scala aan interieurontwerp/meubelbouw, ligt onze specialisatie bij het ontwerpen en vervaardigen van unieke keukens en eenmalige meubels. Graag laten we de materialen voor zich spreken, hun eigen uitstraling behouden. Vandaar een voorkeur voor massief hout, natuursteen, glas en diverse metalen: in een „sobere” strakke uitvoering of met ronde en glooiende vormen (ook in massief hout!). 

Ook werken we met bijvoorbeeld beton en nieuwe composiet-materialen zoals Silestone in betonlook of Silestone Steel en Cesarstone Petrified Wood; naast vernieuwende plaatmaterialen van kokospalm, schelp, soja-planten of gerecycled metaal.


Uitgangspunt bij het ontwerpen is, iets te creëren wat zowel de opdrachtgever als wijzelf mooi vinden. En om er alle technische eisen of wensen van de opdrachtgever in te verwerken. Juist bij keukens is dat een uitdaging: omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt, kun je met de vormgeving ervan oneindig veel kanten op. Steeds ernaar strevend de ontwerpen een esthetische, persoonlijke uitstraling te geven.


Erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen